V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Προκήρυξη ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».

 1. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, Άργους, προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με το σύστημα των επιμέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη μειοδότη για την κατασκευή του έργου «ΠΕΡΙΤΟΙΧΙΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».
2. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: Οικοδομικά, (θεμελίωση και κατασκευή πέτρινου μανδρότοιχου)

3. Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι: Δ.Ε. Άργους, Δήμου Άργους-Μυκηνών.
4. Οι προσφορές θα υποβληθούν όπως ο νόμος ορίζει, στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του Άργους, του Δήμου Άργους-Μυκηνών, οδός Κορίνθου 9-11 στο Άργος, μέχρι την 10η Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη. Ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 13:00 πμ.

5. O μειοδότης που θα προκύψει είναι υποχρεωμένος να υπογράψει ειδικό συμφωνητικό εκτέλεσης εργασιών με το οποίο θα καθορίζεται ο τρόπος κατασκευής, ο χρόνος αποπεράτωσης κτλ.Υποχρεούται να υπογράψει ειδικό συμφωνητικό με τον εκπρόσωπο του Ιερού Ναού

6. Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν :

Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις.

Κοινοπραξίες Εργοληπτικών Επιχειρήσεων.

7. Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους .

8.Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες.
9.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα, όπως άδεια εκτέλεσης εργασιών, διαγράμματα κατασκευής-εφαρμογής, τεχνική έκθεση η οποία περιγράφει τον τρόπο κατασκευής και τρόπο διαχείρισης του έργου μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών (27510 68337 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 11.00π.μ. μέχρι 13.00π.μ. μέχρι και την 9η Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη.


Ο Πρόεδρος του Ιερού Ναού
Πατήρ Χρήστος Καπαρέλος
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ