V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού – Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου "Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ"

 Με βάση το καταστατικό του Πολιτιστικού – Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου ΄΄ Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΄΄ και ύστερα από την 3η Γενική Συνέλευση (όπως προβλέπει το καταστατικό), το Δ. Σ. του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη πως την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρες από τις 15:00 μ. μ. έως τις 21:00 μ. μ., στα γραφεία του Συλλόγου θα διενεργηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, να προσκομίσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Αντιπρόεδρο (τηλ. 6945713774) ή στην Γραμματέα του Συλλόγου (τηλ. 6974721192), μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00 μ. μ., εφόσον είναι ταμειακά ενήμεροι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει την ετήσια οικονομική συνδρομή τους (10€), πως μπορούν να το πράξουν την ημέρα των αρχαιρεσιών και πριν την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα μέχρι το τέλος του 2014.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή υποψηφιότητας

· Υπεύθυνη Δήλωση (με γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ)

· Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας





ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ