V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Διονύσια 2015, ένα καταπληκτικό 3ήμερο στην Ερμιόνη (βίντεο)

 Ένα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό 3ήμερο είχαν όσοι παρευρέθηκαν αυτό το σαββατοκύριακο στην Ερμιόνη. Εκτός από τις καλές μέρες που σε άφησαν να απολαύσεις τις παραλίες και την πόλη, ήταν και τα Διονύσια, ένα διήμερο αγώνων με πάνω από 450 συμμετοχές από αθλητές και μη από όλη την Ελλάδα σε μια διαδρομή που όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι συμμετέχοντες «πιο όμορφη και γραφική δεν έχουν ξαναδεί».

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με ιστιοπλοϊα και κανόε καγιάκ για μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη θέληση που έδειχναν οι αθλητές με ειδικές ικανότητες οι οποίοι έμπαιναν στα σκάφη τους με μεγάλη ευχαρίστηση και ανυπομονούσαν να αγωνιστούν.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αγώνες δρόμου 6,9 και 23 χλμ που έλαβαν χώρα σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή στην οποία όλοι οι αθλητές κατάφεραν να τερματίσουν.
Tην Κυριακή το πρωί τα Διονύσια συνεχίστηκαν με τους κολυμβητικούς αγώνες των 2,5 χλμ και η διοργάνωση έκλεισε με τη συναυλία του Κώστα Τουρνά στα Μανδράκια της Ερμιόνης.



Ακολούθησε η απονομή επαίνων για όλους τους συμμετέχοντες και κυπέλλων για τους νικητές.
Αξίζει να σημειωθεί και η τεράστια συνεισφορά των εθελοντών στην όλη διαδικασία οι οποίοι με θέληση και αγάπη προσπάθησαν να βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία της όλης διοργάνωσης. Η επιτυχία έρχεται όταν υπάρχει ομαδικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, οι σύλλογοι της Ερμιόνης ενώθηκαν και συνετέλεσαν στην σωστή λειτουργία της διαδικασίας.

Τα λέμε του χρόνου στα Διονύσια της Ερμιόνης ! Καλό Καλοκαίρι!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ