ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Το 2ο Δημοτικό Σχολείου Ναυπλίου συμμετέχει στο διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. |
 Ήταν αδύνατον να αντισταθούμε στην καταπληκτική ιδέα του Μουσείου...Μία ιδέα που συνδύαζε αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο το μάθημα της Ιστορίας και των καλλιτεχνικών δημιουργιών!!

Ποια ήταν αυτή;
Έπρεπε να πάρουμε το μαρμάρινο κεφάλι ενός κυκλαδικού ειδωλίου (2800-2300 π.Χ.) και να του προσθέσουμε ό,τι θέλουμε με στόχο κάποια από αυτά τα έργα να πρωταγωνιστήσουν στη νέα αφίσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που γιορτάζει τα 30 του χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3753&cnode=22&clang=0

Η φαντασία των παιδιών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Είδαμε φρύδια, μαλλιά, αυτιά, γάζες, μάσκες ηρώων, μπέρτες, γυαλιά μυωπίας ή ηλίου, καπέλα….. και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Ενδεικτικά σε παραθέτουμε τρία από τα έργα των παιδιών σε μία συμμετοχή που έφτασε, μόνο από το σχολείο μας, τα 63 έργα.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας Καλή επιτυχία, αν και είναι το λιγότερο που σκεφτόμαστε μιας και το γέλιο που ρίξαμε κατά την διάρκεια της κατασκευής θα μας μείνει αξέχαστο και πιστεύουμε ότι είναι αυτό που αξίζει!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ