ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Βούλγαροι εργάτες σε γραφείο κηδειών ήταν οι τυμβωρύχοι στα Πυργιώτικα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. |
 Συγκλονισμένος ο Ιερέας του χωρίου Πυργιώτικα στο Ναύπλιο, π.Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, περιγράφει το πρωτοφανές, τουλάχιστον για την περιοχή, περιστατικό τυμβωρυχίας που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης  16 Ιουνίου 2015 στο κοιμητήριο του χωριού.

Δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν από την αστυνομία γιατί επιχείρησαν, να παραβιάσουν τάφο και να αφαιρέσουν από τη νεκρή που ηταν ενταφιασμένη τα κοσμήματα που φορούσε.
Οι δύο Βούλγαροι, ηλικίας 52 και 23 ετών, σύμφωνα με τον ιερέα, πήγαν στο νεκροταφείο των Πυργιωτίκων του δήμου Ναυπλιέων στις 1:00 την νύχτα και προσπάθησαν με φτυάρια και κασμάδες να ανοίξουν τον τάφο νεκρής, που είχε ενταφιασθεί το 2012, με σκοπό να αφαιρέσουν κοσμήματα από το εσωτερικό του, τα οποία φορούσε η νεκρή κατά τον ενταφιασμό της.

Τους ήχους των σκαπτικών εργαλείων άκουσαν περίοικοι και κάλεσαν την αστυνομία όπου μετά από λίγο συνέλαβε του δράστες μέσα στο χωριό που προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκινητο για να διαφύγουν.
Το σημαντικό ειναι πως οι δύο Βούλγαροι γνώρισαν για τα χρυσαφικά καθώς πριν δύο χρόνια ηταν αυτοί που ενταφίασαν την νεκρή καθώς εργάζονταν σε γραφείο τελετών της περιοχής.

Οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν τον Εισαγγελέα Ναυπλίου.Δείτε παρακάτω σε βίντεο πως περιγράφει το περιστατικό ο ιερέας Κ. Ξανθόπουλος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ