ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Πλάκα κάνεις κ. Διοικητά της Πυροσβεστικής Ναυπλίου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | |
 Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να βγαίνει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου - Αργολίδος και στην ουσία να διαψεύδει πως έγινε επίθεση με ρόπαλα σε όχημα της υπηρεσίας και κινδύνεψε το πλήρωμα του.

Είναι πρωτοφανές στα 25 χρόνια που κάνουμε ρεπορτάζ να διαψεύδεται περιστατικό το οποίο κάλυψαν ρεπόρτερ επί τόπου με προφορικές μαρτυρίες (off camera) από τους παθόντες πυροσβέστες (είχαν εντολή παριστάμενου αξιωματικού να μην μιλήσουν) που περιέγραψαν τρομοκρατιμένοι το περιστατικό σε δύο συνάδελφους μας, έδειξαν το σπασμένο τζάμι του οχήματος και τους αποθανάτισε η κάμερα, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, μετά από έκκληση της Πυροσβεστικής, που και αυτές καταγράφηκαν σε οπτικό υλικό.

Πραγματικά έχουμε σοκαριστεί από την απλότητα της περιγραφής του διοικητή να μιλά για μικρά παιδάκια που μπερδεύονταν στα πόδια των πυροσβεστών και πως δεν θα το έλεγε επίθεση αλλά πως απλά, γύρω από το πυροσβεστικό υπήρχαν μικρά παιδιά Ρομά.

"Κάνετε πλάκα"  κ. Διοικητά, δεν εξηγείται διαφορετικά, καθώς το περιστατικό, επαναλαμβάνουμε πως έχει γίνει έτσι όπως περιγράφουμε στο ρεπορτάζ μας, με ρόπαλα κατά του οχήματος και οι άνδρες από τρόμο απομακρύνθηκαν για να σωθούν.

Τώρα γιατί ο διοικητής κ. Προύντζος διαψεύδει το περιστατικό και το περιγράφει ως κάτι πολύ ασήμαντο, πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε τον λόγο, (αν και τον υποψιαζόμαστε) καθώς επίσημα η πυροσβεστικη, εγγράφως δεν το έχει διαψεύσει ακόμα, πάρα μόνο με μια δήλωση του ιδίου σε τοπικό κανάλι λίγων δευτερολέπτων.

Αλήθεια τι θέση παίρνουν οι συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής Ναυπλίου (Ένωση Πυροσβεστών Αργολίδας) για το περιστατικό, τι τους μετέφεραν οι απλοί πυροσβέστες συνάδελφοι τους, διαψεύδουν και αυτοί το περιστατικό και τέλος οι πρωταγωνιστές πυροσβέστες τι λένε έστω και δύο μέρες μετά, πως δεν έγινε τίποτα από αυτά που περιγράφουν τα ρεπορτάζ και από αυτά που μετέφεραν οι ίδιοι προφορικά στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο σημείο;

Αν όλα αυτά συμβαίνουν τότε οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν το περιστατικό έχουν πάθει ομαδική παράκρουση και βλέπουν τέρατα και δεινόσαυρους στο δρόμο,...κρίμα και ντροπή!!!

Υ.Γ : Η Ένωση Πυροσβεστών Αργολίδας το βράδυ του περιστατικού έκανε share τις αναρτήσεις των Αργολικών Ειδήσεων στο facebook χωρίς να διαψεύδει την είδηση.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ