V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Δύο νέες ταινίες στο Σινέ Βάλια

 Νέα κινηματογραφική εβδομάδα με δύο νέες ταινίες .Δές τις με θέα τα αστέρια και το κάστρο του Άργους δίπλα στο Αρχαίο θέατρο και νιώσε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ (παιδικό μεταγλωτισμένο)
Πέμπτη 18 Ιουνίου-Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21:00

Περίληψη
Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.



ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ(Γαλλική κωμωδία)
Πέμπτη 18/6-Τετάρτη 24/6 στις 22:45

Περίληψη
Ο Λαμπέρ είναι εθισμένος – στο σεξ. Λόγω του εθισμού αυτού, έχασε κάποτε τη
δουλειά του ως πιλότος, αλλά τώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με τη βοήθεια μιας ομάδας υποστήριξης και την νέα του δουλειά ως σύμβουλος γάμου. Η Ζουντίτ (Σοφί Μαρσό, «Braveheart», «The World Is Not Enough») είναι μια νυμφομανής που λατρεύει να ρίχνει άντρες στο κρεβάτι και ειδικά αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται επαγγελματικά. Όταν κάνει αίτηση για μια θέση εργασίας στο γραφείο του Λαμπέρ, η έλξη μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Όσο όμως εκείνη προσπαθεί να τον γοητεύσει, τόσο εκείνος προσπαθεί να «κρατηθεί» και να χτίσει μια υγιή σχέση μαζί της, η οποία θα δεν θα βασίζεται μόνο στο σεξ. Κάθε μέρα, όμως, ο στόχος του γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος αφού πασχίζει να αμύνεται ενάντια στις συνεχείς ερωτικές της επιθέσεις στην απολαυστική, δροσερή κωμωδία της Τόνι Μάρσαλ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ