ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Εκδρομή της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (ΙΡΑ) Αργολίδας στο Άγιο Όρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
 Από τις 27 έως τις 31 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε εκδρομή-προσκύνημα, στο περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος. Ήταν μια ιδιαίτερα ευλογημένη εμπειρία τόσο για τους Αστυνομικούς μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (ΙΡΑ) Αργολίδας, όσο και για τα εκλεκτά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και φίλους της Ένωσής μας, που συμμετείχαν σ΄ αυτή.
Επικεφαλής της προσκυνηματικής εκδρομής τέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Αργολίδας, ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ Χρήστος.

Οι Ιερές Μονές και τα λοιπά Ιερά προσκυνήματα, τα οποία επισκεφθήκαμε ήταν πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Ιερές Μονές: Ξενοφώντος, Γρηγορίου, Παντοκράτορος, Ιβήρων, Βατοπεδίου, Διονυσίου, Μεγίστης Λαύρας και το Πρωτάτο στις Καρυές. 
 Στους τόπους αυτούς είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να προσκυνήσουμε τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα, τις θαυματουργές εικόνες, να γνωρίσουμε την έκφραση του Ορθόδοξου Μοναχισμού στο πρόσωπο των μοναχών.

Συμμετείχαμε στις λατρευτικές συνάξεις και γενικώς ακολουθήσαμε το πρόγραμμα ζωής και λειτουργίας των Ιερών χώρων που επισκεφθήκαμε. Η ωφέλειά μας από το Αγιώνυμο Όρος ήταν πολύ μεγάλη, καθώς ζήσαμε έστω και αυτές τις λίγες ημέρες την αγγελική πολιτεία των αγιορειτών Μοναχών.
Θερμές ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε:

(α). Στο Διευθυντή της Δ.Α.Αργολίδας Αστυν/κό Δ/ντή κ. Γεώργιο ΜΑΡΟΥΔΑ, καθώς και τους κ.κ. Διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού μας, για τη διευκόλυνση που προσέφεραν στους αστυνομικούς-μέλη μας, που συμμετείχαν.

(β). Στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χαλκιδικής, κ.Βασίλειο ΠΑΠΠΑ, για την υποδοχή της αποστολής μας, στον Πολύγυρο και την προσφορά αναψυκτικών.

(γ). Στον Υποδιοικητή του Α.Τ. Αγίου Όρους Υπαστυνόμο Α΄ κ. Τσιρίδη και το αστυνομικό προσωπικό του, για την αγόγγυστη παροχή συνδρομής και ουσιαστικής βοήθειας σε συνάδελφο-μέλος της αποστολής μας, ο οποίος αντιμετώπισε έκτακτο πρόβλημα με την υγεία του.

Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τους Καθηγουμένους των Ιερών μονών όπου διαμείναμε και φιλοξενηθήκαμε για προσκύνημα, για την αμέριστη διευκόλυνσή τους. .-


Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Σχοινοχωρίτης               Αθανάσιος Καζάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ