ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν στην Τίρυνθα νεαροί που έκλεβαν αυτοκίνητα και αποπειράθηκαν να λήστεψουν γυναίκα οδηγό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. |
 Τέλος στη δράση δυο νεαρών Ελλήνων που βάλθηκαν να μην αφήσουν... "αυτοκίνητο για αυτοκίνητο" στις περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους συνέλαβαν μετά από δυο κλοπές οχημάτων και μια απόπειρα ληστείας σε βάρος γυναίκας οδηγού!
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν «οργώσει» μια αρκετά μεγάλη περιοχή για να ανακαλύψουν τα ίχνη των δραστών που, λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν κλέψει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την Κόρινθο και άλλο ένα από μια τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ενώ αμέσως μετά προσπάθησαν με την απειλή βίας να αρπάξουν και το αυτοκίνητο μιας γυναίκας σε άλλη κοινότητα του Δήμου, χωρίς να τα καταφέρουν!

Τελικά, οι δυο νεαροί ηλικίας 18 και 23 χρόνων εντοπίστηκαν στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, όπου συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ