V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Συγχαρητήρια του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Β. Σιδέρη στους αθλητές Νικόλαο Σαρρή και Κυριάκο Μπέκα

 Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Νικόλαο Σαρρή, αθλητή του ΓΣΦΑ Αριστέα Άργους, ο οποίος με τη βοήθεια του εξαιρετικού προπονητή του Κωνσταντίνου Καμπόσου, κατάφερε και πρώτευσε, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ακόντιο, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διοργανώθηκε στο Ναύπλιο στις 11-12 Ιουλίου.
Ταυτόχρονα, οφείλω να συγχαρώ και τον αθλητή Κυριάκο Μπέκα και τους προπονητές του Κωνσταντίνο Πασπαλιάρη και Θεόδωρο Ντεβέ, ο οποίος κατάκτησε τη δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο, στο Έξαθλο.

Η διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν αποτελέσαν το ζωντανό παράδειγμα πως με επιμονή, θέληση και πρόγραμμα, όλοι οι υψηλοί στόχοι είναι εφικτοί.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θεωρώντας τον αθλητισμό ως βασική προϋπόθεση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ως μοχλό κοινωνικής προόδου, βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη και βελτίωση τόσο αθλητικών υποδομών όσο και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό είναι επένδυση στο μέλλον και η Πολιτεία οφείλει να δώσει την ανάλογη βαρύτητα.

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου
Βασίλειος Γ. Σιδέρης
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ