V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης (Γ.Ο.Χ.) Κορινθίας Παγκράτιος

Την 9/22 Ιουλίου 2015 εορτή του Αγίου και ενδόξου Ιερομάρτυρα Παγκρατίου Επισκόπου Ταυρομενίας ,εόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης( Γ.Ο.Χ. ) Κορινθίας Παγκράτιος.


Την παραμονή της εορτής ετελέσθη ο Μέγας αρχιερατικός Εσπερινός μετά της λιτής του Αγίου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Νεμέας και το πρωί της 22 Ιουλίου 2015 εψάλη ο Όρθρος της εορτής και ακολούθως ετελέσθη η πανηγυρική, αρχιερατική θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροσττούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος (ΓΟΧ) Μακαρίου.
Ευγενώς προσήλθαν και τίμησαν την εορτή του Αγίου Παγκρατίου και τον εορτάζοντα Μητροπολίτη ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος κ. Μακάριος , ο επίσκοπος Χριστιανουπόλεως Ιάκωβος, ο επίσκοπος Ανδρούσης Καλλίστρατος . Η παρουσία των Ιεραρχών έδωσε μεγάλη χαρά τόσο εις την αδελφότητα όσο και εις όλο το εκκλησίασμα του Ναού της Αγίας Τριάδος.
Μετά το πέρας της θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίας Παγκράτιος αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν ,δεξιώθηκε τους Αρχιερείς, τους Ιερείς και αρκετό κόσμο σε αίθουσα δεξιώσεων στα Ιστορικά Δερβενάκια.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ