Το απόλυτο πότο του καλοκαιριού που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα εντυπωσιάσει τους φίλου σας! Φτιάξτε το χωρίς κόπο, με την συνταγή παρακάτω και θα μας θυμηθείτε...
Τι θα χρειαστούμε:
-Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
-900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κυβάκια
-750 ml λευκό ξηρό κρασί
-170 ml Vodka
-110 ml Cointreau
-110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
-750 ml λευκό ξηρό κρασί
-170 ml Vodka
-110 ml Cointreau
-110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
Εκτέλεση:
-Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
-Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
-Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.
-Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.
-Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.
Το πως θα το σερβίρεται το αφήνουμε στην δημιουργική σας φαντασία.
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
8 άτομα
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
8 άτομα