ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Μαλαντρένι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | |
  Ικανοποιητικά εξελίσσεται το έργο κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην θέση Κοκκινόρεμα στο Μαλαντρένι Αργολίδας.

Η φωτιά λόγω και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν, γρήγορα πήρε διαστάσεις και εξαπλώθηκε καίγοντας δασική έκταση, αλλά και καλλιέργειες με ελιές. Από την φωτιά δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές. 
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέφθασαν από όλη τη Πελοπόννησο ανταποκρινόμενες άμεσα και ύστερα από σκληρή μάχη κατάφεραν να θέσουν η υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή τις περισσότερες εστίες. Καθοριστικό ρόλο στο έργο της κατάσβεσης έπαιξαν και οι ρίψεις αεροσκαφών αφού στη περιοχή κατέφθασαν τρία αεροπλάνα τύπου Κάναντερ και δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέιλ. 

Επικεφαλής των δυνάμεων έχει τεθεί ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας. Στην περιοχή του Μαλανδρενίου βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή και ενημερώθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Τάσος Χειβιδόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ