ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συλλαλητήριο και πορεία του ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο ενάντια στα βάρβαρα αντιαγροτικά μέτρα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. |
 Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η ΠΑΣΥ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι-μέλη της από όλους τους νομούς της περιοχής, την Τετάρτη 22 Ιούλη, στις 9.30 το πρωί στα γραφεία του ΟΓΑ στην Τρίπολη.
 Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο και πορεία του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα, στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο την Τετάρτη το απόγευμα.
 Η κινητοποίηση έγινε ενάντια στα βάρβαρα, αντιαγροτικά μέτρα που δρομολογούνται με το 3ο μνημόνιο, μέσω των οποίων επιταχύνεται το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και η παράδοση της γης σε όλο και λιγότερα χέρια.
Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, καλώντας στην κινητοποίηση, σημειώνει:

«Για τη μικρομεσαία αγροτιά τα μέτρα που προστάζει η ΕΕ και έρχεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι βάρβαρα και αντιαγροτικά. Η φορολογία από το πρώτο ευρώ με 26%, η προκαταβολή φόρου στο 100% για την επόμενη χρονιά, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στο τριπλάσιο, η αύξηση του ΦΠΑ που θα απογειώσει τις τιμές σε βασικά αγροτικά εφόδια και ζωοτροφές, έρχονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες του ξεκληρίσματος των φτωχών και μεσαίων αγροτών, για να παραδώσουν μια ώρα νωρίτερα τη γη και την παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια.
 Για τους μικρομεσαίους αγρότες είναι μονόδρομος η οργάνωση και ο αγώνας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκλήριζαν και μας ξεκληρίζουν, που είναι οι πολιτικές της ΕΕ και κυβερνήσεων.

Μαζικά και μαχητικά οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο μνημόνιο και τα μέτρα τους.

Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός.
 Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας. Ανάπτυξη που θα αξιοποιεί τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας, με κεντρικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού σε τρόφιμα και της χώρας σε πρώτες ύλες για τη βιομηχανία, με τον παραγωγικό συνεταιρισμό της μικρομεσαίας αγροτιάς που θα εξασφαλίζει φθηνά ποιοτικά προϊόντα και σίγουρο σταθερό εισόδημα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ