ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Τοπικά μπουρίνια και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. |
 Πρόσκαιρες μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο, θα αποτελέσουν τις «παραφωνίες» του γενικά αίθριου καιρού που προβλέπει για αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο Σάββατο ο καιρός στην Ελλάδα, με πρόσκαιρες μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6-7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική, αίθριος θα είναι ο καιρός εκτός από τα βόρεια του νομού όπου αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πιθανά μπόρες, με βαθμιαία βελτίωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, το θερμόμετρο θα δείξει από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα με πρόσκαιρους όμβρους και στην ανατολική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 34 και κατά τόπους στα νότια 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 27 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την επόμενη εβδομάδα

Κυριακή 12/07

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 13/07

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 14/07

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη 15/07


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: Στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Πέμπτη 16/07

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ