V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία η ημερίδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων της εταιρίας ΑΝΥΦΙΟΝ GmbH

 Tο Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο η πρώτη ημερίδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων της εταιρίας ΑΝΥΦΙΟΝ GmbH. Η ημερίδα απευθυνόταν σε βιοκαλλιεργητές συνεργάτες της ΑΝΥΦΙΟΝ, καθώς επίσης σε βιοκαλλιεργητές με ενδιαφέροντα προϊόντα και σε καλλιεργητές με ενδιαφέρον για τη βιολογική καλλιέργεια.
Αναπτύχθηκε θεματολογία αναφορικά με το όραμα της ΑΝΥΦΙΟΝ να προάγει υψηλής αξίας βιολογικά προϊόντα στην αγορά του εξωτερικού, και να δημιουργήσει συνεργασίες με προοπτική και αμοιβαίο όφελος με Έλληνες παραγωγούς της περιοχής. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά από ειδικό γεωπόνο σε θέματα που αφορούν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά των βιολογικών αγροτικών προϊόντων και τρόπους διασφάλισής τους.
Στο τέλος έγινε συζήτηση και ανταλλάχθησαν απόψεις, ιδέες και εμπειρίες μεταξύ των παρευρισκομένων για την ανάπτυξη, προώθηση και καθιέρωση των βιολογικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής σε νέες αγορές του εξωτερικού.
Σχετικά με την εταιρία

Η εταιρία ΑΝΥΦΙΟΝ GmbH ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση Ελβετών κι Ελλήνων, αποτελούμενη από άτομα ενθουσιώδη και δραστήρια. Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι να φέρουν υψηλής ποιότητας, ελληνικά βιολογικά προϊόντα στην ελβετική αγορά. Υψίστης σημασίας είναι οι δίκαιες τιμές για τους παραγωγούς, καθώς και η υποστήριξη και η προώθηση της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα.
 ANYFION GmbH,
Schlagstrasse 49,
6430 Schwyz,
Switzerland

Tel: +41 078 683 30 22
E-mail: info@anyfion.com, web: www.anyfion.com
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ