ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος την 1η Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. | |
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλίου Άργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 1 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, με τα παρακάτω θέματα: 

Οικονομικά Θέματα:

 1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2015 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί εγκρίσεως δαπάνης για την πληρωμή εξόδων στα πλαίσια της διεξαγωγής των επικείμενων εθνικών εκλογών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

3. Επί του από 12-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

4. Επί του από 21-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού από το βεβαιωτικό κατάλογο τελών Λαϊκής Αγοράς έτους 2014» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

5. Επί της υπ’ αριθ. 232/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με την οποία εγκρίνεται η Β΄ τριμηνιαία έκθεση απολογισμού έτους 2015, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 266 του Ν. 3852/2010 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

6. Επί του από 27-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Αναστολή ισχύος αδειών στη Λαϊκή Αγορά Άργους» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

7. Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδος και Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Κίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

Τεχνικά Θέματα: 

8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος οδών στη Δ.Ε. Λέρνας 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

9. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση Εισόδου Κουτσοποδίου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

10.Περί εκτελέσεως του έργου: «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου Δημοτικού Σχολείου Ινάχου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

Τρέχοντα Θέματα: 

11.Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του 4ου Γυμνασίου Άργους - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

12.Περί επέκτασης Δικτύου Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

13.Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

14.Περί διαγραφής επαγγελματικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

15.Περί εγκρίσεως Κανονισμού ρύθμισης της επαγγελματικής δραστηριότητας των ζωήλατων οχημάτων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

16.Περί παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου επί της οδού Γ. Θωμόπουλου στο Άργος για χρήση τραπεζοκαθισμάτων (σχετ. η υπ’ αριθ. 109/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

17.Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Λειτουργική Ενοποίηση Υφιστάμενων Συστημάτων (Υποδομές ΤΠΕ και Εφαρμογές) και Δεδομένων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την εφαρμογή του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» - εισηγητής ο κ. Χ. Καρανικόλας. 
18.Περί χορηγήσεως βοηθήματος Κληρονομίας «ΒΟΡΙΔΗ» - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ