V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος την 1η Σεπτεμβρίου

 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλίου Άργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 1 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, με τα παρακάτω θέματα: 

Οικονομικά Θέματα:

 1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2015 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί εγκρίσεως δαπάνης για την πληρωμή εξόδων στα πλαίσια της διεξαγωγής των επικείμενων εθνικών εκλογών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

3. Επί του από 12-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

4. Επί του από 21-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού από το βεβαιωτικό κατάλογο τελών Λαϊκής Αγοράς έτους 2014» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

5. Επί της υπ’ αριθ. 232/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με την οποία εγκρίνεται η Β΄ τριμηνιαία έκθεση απολογισμού έτους 2015, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 266 του Ν. 3852/2010 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

6. Επί του από 27-8-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Αναστολή ισχύος αδειών στη Λαϊκή Αγορά Άργους» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

7. Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδος και Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Κίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

Τεχνικά Θέματα: 

8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος οδών στη Δ.Ε. Λέρνας 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

9. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση Εισόδου Κουτσοποδίου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

10.Περί εκτελέσεως του έργου: «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου Δημοτικού Σχολείου Ινάχου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

Τρέχοντα Θέματα: 

11.Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του 4ου Γυμνασίου Άργους - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

12.Περί επέκτασης Δικτύου Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

13.Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

14.Περί διαγραφής επαγγελματικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

15.Περί εγκρίσεως Κανονισμού ρύθμισης της επαγγελματικής δραστηριότητας των ζωήλατων οχημάτων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

16.Περί παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου επί της οδού Γ. Θωμόπουλου στο Άργος για χρήση τραπεζοκαθισμάτων (σχετ. η υπ’ αριθ. 109/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

17.Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Λειτουργική Ενοποίηση Υφιστάμενων Συστημάτων (Υποδομές ΤΠΕ και Εφαρμογές) και Δεδομένων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την εφαρμογή του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» - εισηγητής ο κ. Χ. Καρανικόλας. 
18.Περί χορηγήσεως βοηθήματος Κληρονομίας «ΒΟΡΙΔΗ» - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Κων/νος Μπέγκος
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ