ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Μανιάτης: Εγκρίθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Ναυπλίου με 876.000€

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | |
  Ολοκληρώθηκε χθες, με την υπογραφή από τον αρμόδιο υπουργό, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Μάρτιο 2014, σε στενή συνεργασία με το Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημ. Κωστούρο, για την έγκριση της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου, απο το ΚΑΠΕ, που εποπτεύεται απο το Υπουργειο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Η πρόταση, συνολικού προυπολογισμού 876.000€, στηρίχθηκε στον πλήρη και απόλυτα τεκμηριωμένο φάκελο που υπέβαλε ο ΔΟΠΠΑΤ, γεγονός που επέτρεψε την επιλογή του, στα μόλις δέκα συνολικά έργα προυπολογισμού 12,8 εκατ €, απο δεκάδες άλλες προτάσεις, που είχαν επίσης υποβληθεί από όλη τη χώρα. Η πρόταση περιλαμβάνει πρότυπες επιδεικτικές εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργειας, όπως γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, κα., που εξοικονομούν σημαντικά ποσά.

Συγχαίρω για τη σημαντική αυτή επιτυχία, τόσο το Δήμαρχο Ναυπλίου, όσο και τη διοίκηση του ΔΟΠΠΑΤ, για μια αθλητική επένδυση που θα προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στα εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου"

Καθ. Γιάννης Μανιάτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ