ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. | |
 Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί στις 12/08/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:45 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων:
1ο ΘΕΜΑ
Ανάκληση της με αριθμ13/2015 απόφασης προέγκρισης ΚΥΕ « ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ) με την επωνυμία ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Σωτηρίου επί της Λ. Ασκληπειού 9 και Αγαπητού στη ΔΚ Ναυπλίου της ΔΕ Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

2ο ΘΕΜΑ
Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ)» με την επωνυμία ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Σωτηρίου επί της Λ. Ασκληπιού 9 και Αγαπητού στη ΔΚ Ναυπλίου της ΔΕ Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

3ο ΘΕΜΑ
Ανάκληση της με αριθμ142/2014 απόφασης προέγκρισης ΚΥΕ « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με την επωνυμία Μ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε στη Λ.Άργους 31 στη ΔΚ Ναυπλίου της ΔΕ Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

4ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για τη λήψη απόφασης χορήγησης ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας ΜΟΥΣΙΚΗΣ για το Κ.Υ.Ε « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ » του Μπούνου Ιωάννη του Γεωργίου που λειτουργεί στην οδό Λ.Ασκληπιού 66 στη ΔΚ Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

5ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως Θωμά Βασιλείου για αλλαγή τοποθέτησης περιπτέρου

6ο ΘΕΜΑ
Σήμανση επί των οδών Πολυζωίδου και Συγγρού στα πλαίσια του έργου : « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


7ο ΘΕΜΑ
Έγκριση προδιαγραφών και κατασκευής πεζοδρομίου επί της οδού Θεσσαλονίκης


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Δημ. Κοιν. Ναυπλίου
ΝΤΑΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ