ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Κάρτες διαρκείας για τον Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. |
 Στη διάθεση των φίλων και φιλάθλων του Διομήδη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016. Η νέα χρονιά βρίσκει τους Λύκους πιο ανανεωμένους, πιο φρέσκους και πιο νεανικούς από ποτέ, καθώς πολλοί νέοι ταλαντούχοι παίκτες έχουν ενσωματωθεί στην "αγέλη" φέτος, δείχνοντας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας την αγωνιστική τους διάθεση, την όρεξη και το πείσμα τους για διάκριση. Η φρεσκάδα και η ελπίδα που βγάζει αυτή η ομάδα, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει φέτος και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί, σε κάθε αγώνα τους, όπου καταθέτουν ψυχή και σώμα και να τους στηρίζουμε.
Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας διαρκείας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά της: Δεν είναι απλά μια ακόμη φωνή στο γήπεδο, δεν έιναι μια απλά ακόμα καλυμμένη θέση στο Κλειστό της Νέας Κίου, είναι η δύναμη που δίνει στους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση, ξέροντας ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο κόσμος μας είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος 8ος παίκτης, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα. Κάθε χρόνο η μεγάλη οικογένεια του Διομήδη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς!

Καλούμε λοιπόν όλους και όλες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου, να στηρίξουν τον Διομήδη αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας, ακόμα και αν δεν καταφέρουν ποτέ να έρθουν στο γήπεδο. Ο Διομήδης έχει ταξιδέψει το όνομα του Άργους, της Αργολίδας και ολόκληρης της Ελλάδας πολύ μακριά, για να εγκλωβιστεί μέσα σε ένα γήπεδο χωριτικότητας λίγων εκατοντάδων θέσεων! Μαζί και φέτος θα ζήσουμε έντονες συγκινήσεις και χαρές!

Πάρε θέση λοιπόν και φέτος και μην ξεχνάς: Μια φορά Λύκος, για πάντα Λύκος.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

Τηλεφωνικά στο 6944257318 (Λένα Πετράκη), 6944385768 (Ανάργυρος Γιαννούσης), 6932239830 (Νίκος Βλαχοσπύρος), 2751029418 (ώρες γραφείου - Κώστας Βλαχοσπύρος)
Στα εξής σημεία πώλησης: Εν Λευκώ Bistro (Άργος), Καταστήματα WIND (Άργος - Ναύπλιο), Ζαχαροπλαστείο Ορφανός (Άργος)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ