ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την δωρεά αυτοκινήτου από τον Κ.Γουλανδρή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας , δια της παρούσας επιστολής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προσωπικά στον εφοπλιστή Κο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ Κων/νο του Βασιλείου , για την ευγενική του προσφορά ενός καινούριου υπηρεσιακού αυτοκινήτου τύπου JEEP στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.
Είναι γνωστό, ότι η οικονομική κρίση την οποία διέρχεται η χώρα μας έχει δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στην προμήθεια και συντήρηση της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής στις Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. , γεγονός που καθιστά όμοιες με τις ως άνω πρωτοβουλίες , χρήσιμες και αναγκαίες, έτσι ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες, να συνεχίσουν να παρέχονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Αγαπητέ κύριε Γουλανδρή σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και ευχόμεθα ολόψυχα σ’ εσάς και στην οικογένειάς σας υγεία , καθώς και κάθε επιτυχία στην επιχειρηματική σας δράση και ευελπιστούμε ότι η εν λόγω καλή σας διάθεση και προσφορά θα βρει μιμητές, καθόσον οι ανάγκες , αναφορικά με την υλικοτεχνική υποδομή στις Υπηρεσίες τις Δ.Α. Αργολίδας, είναι αρκετά μεγάλες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ