ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Στη Νέα Κίο η Ελβετική Wacker Thun - Προπονήσεις και φιλικά προετοιμασίας με τον Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. | |
 Χθες Δευτέρα 3 Αυγούστου έφτασε η αποστολή της Ελβετικής Wacker Thun στη Νέα Κίο, όπου και θα διαμείνει μέχρι και την Κυριακή 9 Αυγούστου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η από κοινού προετοιμασία με την ομάδα του Διομήδη. 

Η φιναλίστ και αντίπαλος του Διομήδη στον τελικό του Challenge Cup το 2012, η οποία έχει στις τάξεις της τον γνωστό σε όλους μας και πανάξιο αθλητή Γιώργο Χαλκίδη (ο οποίος πρόσφατα είχε τιμήσει με την παρουσία του το Danaon Cup), ανταποκρίθηκε θετικά και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Διομήδη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η Αργολίδα θα γίνει για μια ακόμη φορά σημείο αναφοράς του Ελληνικού handball, αναδεικνύοντας την τεράστια προσπάθεια του Διομήδη για την προώθηση του αθλήματος.

Οι φίλοι του Διομήδη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν ή και περισσότερους αγώνες μεταξύ της ομάδας του Άργους και της πολύ δυνατής Ελβετικής ομάδας, η οποία έχει στην κατοχή της Ευρωπαϊκό τίτλο, Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελβετίας και συμμετοχή σε ομίλους του Champions League (2013 και 2014).

Επίσης, στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί αύριο ή μεθαύριο, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την δυνατότητα, αν θελήσουν, να παρακολουθήσουν πέρα από τους αγώνες και τις προπονήσεις των δυο ομάδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ