ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πανασιναϊκός - Α.Ο. Πλατανίτι 2-1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |
 Νικηφόρα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα του Πανασιναϊκού, νικώντας το Πλατανίτι με 2-1 στον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου. 

Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ παρότι καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διαρκεια του αγώνα, είτε λόγω των πολύ καλών επεμβάσεων του τερματοφύλακα του Πλατανιτίου, Αργύρη Νικόλαου, είτε λόγω της αστοχίας των παικτών του, έκανε τα εύκολα δύσκολα για να χρειαστεί τελικά την παράταση για να προκριθεί.
Η πρώτη ευκαιρία στο 7', όταν απο πάσα του Κλόντι Μπέλμπα ο Παπαδημητρίου σούταρε απο καλή θέση μόλις άουτ. Στο 14' μετά απο κούρσα του Παπαγεωργίου και σέντρα απο δεξιά, ο Τοπάλι έπιασε τη κεεφαλιά αλλά ο Αργύρης απέκρουσε. Στο 29' σέντρα του Μακαρατζή απο αριστερά, αλλά ο Τοπάλι παρότι μόνος απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 33' ο Παπαγεωργίου μετά απο κούρσα στη δεξιά πλευρά της περιοχής έπιχειρεί ΄σεντρα-σούτ η μπάλα προσκρούει σε αμυντικό, αλλα΄ζει πορεία και γίνεται το 1-0.
Στο Β' ημίχρονο ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη πρόκριση, συγκεκριμένα: Στο 60' πάσα του Κατσίγιαννη στον Κλόντι, προσποίηση κια σούτ του τελευταίου, αποκρούει ο Αργύρης. Στο 73' ατομική ενέργεια και δυνατό αριστερό απο τον Κατσίγιαννη, αποκρούει εκ νέου ο Αργύρης. Στο 81' σέντρα του Μακαρατζή στην άλλη πλευρά, δυνατό αριστερό του Κόζανα, απέκρουσε ο Αργύρης. Στο 86' Ο καζάς μετά απο πάσα του Ππασαραντόπουλου, πλασάρει αλλά ο αμυντικός διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 89' πάσα του Κλόντι στον Μακαρατζή, δεξί σούτ μέσα απο τη περιοχή του τελευταίου, αποκρούει και πάλι ο Αργύρης. Στο ποδόσφαιρο συνήθως όμως λειτουργεί ο άγραφος νόμος που λέει ότι όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες, συνήθως δέχεσαι γκόλ...Στο 92' λοιπόν στη μοναδική(!!!) έως τότε ευκαιρία του του Πλατανιτίου στον αγώνα, κάθετη του Χριστόπουλου στον Χασμαλά, πλασέ ψύχραιμο στη γωνία του τελευταίου και το 1-1 είναι γεγονός.
Στο τελος του Α' ημιχρόνου της παράτασης (104'), μετά απο εξαιρετική κούρσα και σέντρα του Φαναρίσιου απο αριστερά, ο Κλόντιαν Μπέλμπα πήρε τη μπάλα και αφού απέφυγε με εκπληκτικό σλάλομ 3 αντιπάλους(!!!), μέσα στη περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1!
Στο Β' ημίχρονο της παράτασης ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ απώλεσε ακόμα 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκόρ αλλά δεν τα κατάφερε, είτε απο αστοχία, είτε απο ατυχία, (δοκάρι του Κλόντι)...

Συμπερασματικά, τέλος καλό, όλα καλά για τον ανανεωμένο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ, αφού ο στόχος της πρόκρισης τελικά επετεύχθη.
Απο την ομάδα μας εξαιρετική απόδοση είχαν οι Θάνος Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μακαρατζής και Γιώργος Παπασαραντόπουλος, χωρίς όμως να μπορούμε να βρούμε κάποιον που να υστέρησε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και συγχαρητήρια για την πρόκριση!
Πολύ καλή η διαιτησία του Ζώη και των βοηθών του, Καραγεώργου Ανδρέα και Δαγρέ Κατερίνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ