ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πεντακάθαρα τα σχολεία του Δημου Ναυπλιέων υποδέχονται αύριο τους μαθητές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | |
 Συστηματική δουλειά καταβάλλεται από το Δήμο Ναυπλιέων, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές.
Με βάση τον προγραμματισμό που έγινε σε συνεργασία με τους Διευθυντές, η Σχολική Επιτροπή υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί μία σειρά από παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου μας, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή και ομαλή λειτουργία αυτών και την νέα σχολική χρονιά.

Με βάση των προγραμματισμό και τις ανάγκες των σχολείων, πραγματοποιήθηκαν μεγαλύτερης ή μικρότερης κλίμακας παρεμβάσεις όπως καθαριότητα προαυλίων, κλάδεμα δέντρων και φυτών, ελαιοχρωματισμοί, διαγραμμίσεις διαβάσεων καθώς και εργασίες επισκευών υποδομών και ζημιών που είχαν παρατηρηθεί την προηγούμενη σχολική χρονιά.
«Έχουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό σχολείων στο Δήμο μας. Νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι για τη μεγάλη δουλειά που έγινε και συνεχίζεται, παρεμβαίνοντας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες στα σχολικά κτίρια. Είμαστε αισιόδοξοι για το καλό ξεκίνημα της νέας χρονιάς», τόνισε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

«Στο όλο εγχείρημα έχει συμβάλλει και η άριστη συνεργασία του προέδρου Παύλου Χρηστίδη και των μελών της Σχολικής Επιτροπής Α/ βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνου Δαρσινού και της Δευτεροβάθμιας Ιωάννη Γαληνού, των Προϊσταμένων των Σχολικών μονάδων καθώς επίσης και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Στο επίπεδο της υλικοτεχνικής υποδομής έχει καταβληθεί πολύ συστηματική προσπάθεια ώστε οι εργασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, καθώς αυτές τις μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελευταίες εργασίες και ο γενικός καθαρισμός των σχολικών κτιρίων, αλλά και η κοπή των χόρτων στις αυλές όπου αυτό είναι αναγκαίο» σημείωσε η κυρία Ράλλη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ