V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδος είχε η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδος της Νέας Δημοκρατίας, Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου

 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο, πραγματοποίησε σήμερα η Δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Αργολίδος της Νέας Δημοκρατίας, Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου. Αμέσως μετά τη συνάντηση η Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σε εποχές πολύμορφης πνευματικής σύγχυσης και ηθικής αβεβαιότητας, που επιδεινώνονται από μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση, όπως αυτή που διέρχεται σήμερα η χώρα μας, η Εκκλησία αποτελεί μια απαρασάλευτη σταθερά. Αποτελεί αταλάντευτο πόλο σταθερότητας και απαντοχής και ακλόνητο σημείο αναφοράς, ελπίδας και ανακούφισης, για καθέναν που καταφεύγει σε αυτήν, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθειά της.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πολυσχιδές έργο αρωγής και ποικιλόμορφης υποστήριξης που η Εκκλησία μας παρέχει σε δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας ανά τη χώρα, που ζητούν ο καθένας για τους δικούς του ιδιαίτερους λόγους την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη θερμουργό θαλπωρή της.

Ως μια έμπρακτη εκδήλωση σεβασμού στη δημιουργική αποστολή της Εκκλησίας μας, επισκέφθηκα σήμερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο, εκφράζοντάς του την αναγνώρισή μου για το έργο της Εκκλησίας και ιδιαίτερα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, παρέχοντάς του ταυτόχρονα τη διαβεβαίωση για την αμέριστη συμπαράστασή μου στις άοκνες προσπάθειές του. Είχα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας με κατατόπισε λεπτομερέστερα για το πολύπλευρο έργο που αναπτύσσει στην περιοχή μας η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, και από την πλευρά μου τον διαβεβαίωσα ότι θα καταβάλω , στο μέτρο του εφικτού , κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση αυτών των προσπαθειών της».










ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ