V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Μπουζαλάς (Έντυ): Μια διαφορετική περίπτωση υποψηφίου

 Αναμφισβήτητα η υποψηφιότητα του Γιώργου Μπουζαλά, αντιδήμαρχου, επιφορτισμένου με τον τομέα καθαριότητας στον Δήμο Ναυπλιέων είναι μια διαφορετική περίπτωση από όσες είδαμε σε αυτές τις εκλογές.


Ο Έντυ (έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι του) ειναι άνθρωπος χαμηλού προφίλ και δεν ανήκει στους πολιτικούς παλαιάς κοπής και μάλλον ούτε καν στους πολιτικούς, με την έννοια πως δεν ζει ούτε έχει σκοπό να ζήσει από την πολιτική.
Η υποψηφιότητα του ειναι καθαρά αποτέλεσμα προσωπικής επαφής και φιλίας με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ Φώφη Γεννηματά, φιλία που κρατάει χρόνια τότε που από μικρός ο Έντυ με ανιδιοτέλεια εντάχθηκε στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχει αλλά ούτε και να περιμένει κάποια προσωπική η επαγγελματική εκδούλευση.

Και είναι αυτό ακριβώς που κάνει την υποψηφιότητα του διαφορετική σε αυτές  τις εκλογές.
 Ο Γιώργος Μπουζαλάς έμαθε από μικρός πως μόνο με την δουλειά και την υπευθυνότητα σε ότι αναλαμβάνει θα μπορέσει να ζήσει αυτός και η οικογένεια του.

Και αυτό κάνει ακόμα και μέσα στην προεκλογική περίοδο. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ακόμα και αυτές τις ημέρες που η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του βρίσκετε στο αποκορύφωμα της, ο Γιώργος Μπουζαλάς δεν σταματάει να δουλεύει στον τομέα που του έχει ανατεθεί από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, ενώ ειναι γνώριμη η εικόνα του, όπου με ένα μηχανάκι οργώνει στην κυριολεξία ολόκληρο τον δήμο για να παρακολουθεί τις εργασίες καθαριότητας των συνεργείων.
Ένας τομέας που και 24 ώρες να ασχοληθεί κάποιος την ημέρα και πάλι δεν θα φτάνει. Καθημερινά βρίσκεται επί τόπου στα έργα καθαριότητας που διαχειρίζεται και για όσους ξέρουν,...δεν αρκείται στο να δίνει απλά εντολές. Εξάλλου δεν ειναι τυχαίο πως έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του καλύτερου εδώ και πολλά χρόνια αντιδημάρχου που έχει περάσει από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Έντυ προτιμάει  την δουλειά και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ενώ η υποψηφιότητα του είναι από τα παραδείγματα αυτών των εκλογών που κάνει τους ψηφοφόρους να λένε πως τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική!!! 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ