ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη Τραγάκη στο Επιμελητηριο Αργολίδας και τον Δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | |
 Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Πειραιά Γιάννης Τραγάκης επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας , εκεί συνομίλησε με στελέχη του , οι οποίοι και του τόνισαν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου. 
Ζήτησαν σταθερό φορολογικό, άρση των capital control , μικρότερο και πιο ευέλικτο κράτος και σταθερότητα στην διακυβέρνηση. Η συνάντηση κράτησε περισσότερο χρόνο από το εθιμοτυπικό μιας και έγινε συζήτηση επί των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, ο Γ.Τραγάκης τόνισε πως " σίγουρα δεν είναι σωστό να συναντιόμαστε μόν προεκλογικά, θα πρέπει να είμαστε δίπλα σας και να συζητάμε τις λύσεις των προβλημάτων σας κάθε στιγμή" σε εκείνο το σημείο και ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος συμφώνησε και είπε πως καθ όλη την διάρκεια της βουλευτικής θητείας του ο Γιάννης Ανδριανός είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους . 
 Ύστερα ο Γ.Τραγάκης πήγε στο Δήμο Άργους-Μυκηνών όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο καθώς και με τους Αντιδημάρχους. Σε δηλώσεις που έκαναν οι δυο τους ο Δ.Καμπόσος τόνισε τ σημαντικά προβλήματα που έχουν οι Δήμοι και διέκοψε τον Γ.Τραγάκη στο σημείο που μιλούσε για κυβέρνηση με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως "αυτοί κατέστρεψαν τον τόπο, καμία συνεργασία μαζί τους."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ