ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου διδασκόντων και της εθελοντικής ομάδας γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
 Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου και του αντιδημάρχου και υποψηφίου βουλευτή κ. Μπουζαλά, με τους τοπικούς φορείς του Τολού, το Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων, το Δ/ντή του Δημοτικού σχολείου Τολού, στο γραφείο του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Τολού.
Σύσσωμοι οι φορείς του Τολού μετά από πάγιο αίτημά τους για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου που εξυπηρετεί εκτός από τους μαθητές του σχολείου και τον τουρισμό, λόγω έλλειψης ελεύθερων χώρων, άκουσαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο να ανακοινώνει την υλοποίηση του έργου άμεσα.

Όλοι οι παράγοντες του Τολού νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συντέλεσαν να πάρει σάρκα και οστά ένα έργο πνοής για το Τολό.

Ιδιαίτερα θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο που με δικιά του παρότρυνση και έγκριση προχώρησε το έργο, άλλα κυρίως τον Αντιδήμαρχο κ. Μπουζαλά Γεώργιο (Έντι) που υπήρξε βασικός συντελεστής, ώστε να υλοποιηθούν αρκετά έργα στο Δημοτικό Σχολείο Τολού



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ