ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ανδρέας Χρονόπουλος: Ο μεγάλος χαμένος από αυτό το μνημόνιο είναι ο αγρότης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 μ.μ. | | |
 Καλώ σε συστράτευση όλους τους νέους και τους προοδευτικούς πολίτες του τόπου μας σε αυτόν τον αγώνα, με στόχο να αλλάξουμε το υπάρχων πολιτικό σύστημα που δεν μας ικανοποιεί και να φτιάξουμε μια Ελλάδα με προοπτική και σταθερότητα.
Για μένα η πολιτική ήταν πάντα μια πρόκληση, μετά το τηλέφωνο που δέχτηκα από την νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά αποφάσισα να κατέβω στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας.

Επιλέγω το ΠΑΣΟΚ γιατί είναι μία ανερχόμενη δύναμη και θα αποτελέσει τον τρίτο πόλο σταθερότητας διακυβέρνησης της χώρας. Την οποία σταθερότητα εγγυήθηκε τα προηγούμενα χρονιά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επωμίστηκε το αντίστοιχο πολιτικό κόστος προτρέποντας το συμφέρον της πατρίδας.

Είναι φανερό πλέον ότι ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης Τσίπρα μας φόρτωσε το τρίτο και δυσμενέστερο μνημόνιο. Ότι έλεγε ο κύριος Σαμαράς το 2010 έλεγε ο Τσίπρας φέτος. Τελικά και οι δυο τους από το αντί-μνημόνιο κατέληξαν σε δύο νέα μνημόνια τα οποία αν υπήρχε συνεργασία από την αρχή δεν θα ήταν αναγκαία για την χώρα. Τώρα όμως είμαστε αντιμέτωποι με το πιο εμπροσθοβαρές μνημόνιο και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους κ να κυβερνηθεί η χώρα.

Αν το 2010 όλες οι υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας είχαν ενωθεί αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε για νέο μνημόνιο αλλά για την έξοδο από το μνημόνιο και για ανάπτυξη.

Με τα ψευτοδιλήμματα που έβαλαν στον κόσμο το μόνο που κατάφεραν είναι να εντείνουν το διχασμό και να ενισχύσουν τις ακραίες δυνάμεις. Ο κόσμος σήμερα αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του για το αν αύριο θα έχει δουλειά και το πως θα τα βγάλει πέρα το χειμώνα που έρχεται.

Κάθε μέρα η οικονομία πάει απ' το κακό στο χειρότερο και ο μεγάλος χαμένος από αυτό το μνημόνιο είναι ο αγρότης η βασική παραγωγική μονάδα της χώρας.

Εμείς αυτό που θέλουμε ως ενωμένοι Προοδευτικοί πολίτες της Αργολίδας είναι να του δώσουμε την σταθερότητα που χρειάζεται η χώρα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ