V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα για τον Διομήδη με τον ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας

 Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου οι υποχρεώσεις της ομάδας μας για την Handball Premier, καθώς οι Λύκοι στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας στη Νέα Ιωνία στις 18.30. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τόλιος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Γαβριήλ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα μας, σε μια προσφορά του sportshero.gr και του κυρίου Γιώργου Νιφλή.

Ο Διομήδης, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον τραυματισμένο Τζούρο Μούγιτς και τον τιμωρημένο από τον περσινό τελικό με τον ΠΑΟΚ Λούκα Ντάσεβιτς (μια αγωνιστική), ταξιδεύει στη Νέα Ιωνία και καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ ενισχυμένη ομάδα του Δικέα, η οποία φέτος έχει πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφές και αξιώνει μια θέση στην τετράδα. Ο Δικέας ήταν η μόνη ομάδα που πέρσι είχε κόψει βαθμούς από το αήττητο σερί των Λύκων στην κανονική περίοδο, με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο γήπεδό του.

Από την άλλη, οι Λύκοι είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της Handball Premier και να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με ένα ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει πέραν των άλλων και το ψυχολογικό αβαντάζ, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπυ με την ΑΕΚ στη Νέα Κίο.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον αυριανό αγώνα και για την έναρξη της Handball Premier: «Πρόκειται για ένα αγώνα που θα πάμε χωρίς άγχος. η φετινή δυναμική και μεταγραφές του Δικέα σε συνδυασμό με τις δικές μας απουσίες και την αλλαγή του ρόστερ τον καθιστούν το φαβορί του αγώνα. Από την άλλη είμαστε μια ομάδα που προπονούμαστε επίμονα για να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε περίπτωση. Για να έχουμε τύχη όμως αύριο, θα πρέπει να απελευθερώσουμε πολύ ενέργεια, να έχουμε συγκέντρωση και να "εγκαταστήσουμε" για μια σημαντική περίοδο του αγώνα το δικό μας πνεύμα και τρόπο ανάπτυξης. Σε κάθε περίπτωση είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει αυτός ο μακρύς δρόμος της περιπέτειας του πρωταθλήματος και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, προπονητές παράγοντες, διαιτητές και delegates να έχουν υγεία και ευημερία, προκειμένου να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά το άθλημα μας μέσα από αυτή τη σεζόν».
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ