V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομιλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Κρανίδι! (βίντεο)

 Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) στο Κρανίδι και συγκεκριμένα στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου , στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου:
- Ο κος Ιωάννης Μανιάτης
- Ο κος Ανδρέας Χρονόπουλος
- Η κα Κωνσταντίνα Σαρελάκου
- Ο κος Γιώργος (Άντυ) Μπουζαλάς
- Ο κος Τάσος Λάμπρου

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του υποψηφίου βουλευτή Τάσου Λάμπρου, ακολούθησε χαιρετισμός από την υποψήφια βουλευτή κα Κωνσταντίνα Σαρελάκου και έκλεισε με ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Ιωάννη Μανιάτη.

Η παρουσία του κόσμου αλλά και η βούληση της επιτροπής εκλογικού αγώνα να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στο Κρανίδι δικαίωσε τους διοργανωτές και έστειλε μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και νίκης. Ήταν το μοναδικό κόμμα που αποφάσισε να διοργανώσει προεκλογική ομιλία στην Ερμιονίδα. Από την συγκέντρωση αυτή στάλθηκε το μήνυμα ότι θα κερδίσουμε τον στόχο μας. Η τρίτη έδρα του Νομού θα κερδηθεί από την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ). Θα είμαστε τρίτοι και στην Αργολίδα και πανελλαδικά.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ