ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σερί νίκες του Διομήδη στα φιλικά προετοιμασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 μ.μ. | | |
 Συνεχίστηκαν και σημερα οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για την ομάδα του Διομήδη, καθώς μετά τη νίκη της το Σάββατο στο ΔΑΙΣ επί του Δούκα με 18-35, υποδέχθηκε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Αναγέννηση Βύρωνα 35-25 και σήμερα  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τον Ποσειδώνα Λουτρακίου 27-24 πάλι στη Νέα Κίο. 
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου οι Λύκοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για εκ νέου φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Βύρωνα, συμπληρώνοντας έτσι μέσα σε 6 ημέρες 4 αγώνες, από τους οποίους ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.
 Το Σάββατο ο Διομήδης στο ΔΑΙΣ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Δούκα, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει πριν λίγες ημέρες και πάλι στη Νέα Κίο.
Οι τερματοφύλακές Λοϊζος και Κοτανίδης ήταν καθοριστικοί με καίριες και ουσιαστικές επεμβάσεις, ενώ ο Τζούρο Μούγιτς (9 γκολ), ο Αδάμ Παπαδόπουλος (7 γκολ) και ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης (5 γκολ) έδειξαν πως φέτος θα είναι κομβικοί για τους Λύκους .
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την ομάδα, καθώς μέρα με την μέρα δείχνει να είναι πιο ανταγωνιστική και καλύτερη. Όπως επεσήμανε, μπορεί οι οικονομικοί λόγοι να ήταν το βασικό κριτήριο για την ανανέωση στο ρόστερ και τις αρκετές προσθαφαιρέσεις του, η νέα όμως και φρέσκια ομάδα δεν θα κάνει καμία αγωνιστική έκπτωση και βήμα βήμα θα οριοθετήσει τους στόχους της, γινόμενη ολοένα και πιο ανταγωνιστική με πνεύμα πρωταγωνιστικό. Βασικό προαπαιτούμενο, όπως τόνισε είναι η υγεία των παικτών και η προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ