ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση της Δικηγόρου και υποψηφίας Βουλευτού Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | |
 Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Nαυπλίου Δημήτρη Ορφανό, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, η Δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Αργολίδoς της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου. Μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε τα εξής:
«Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με το συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, στον οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω για να συμβάλω ως ενεργός πολίτης, εργαζόμενη μητέρα και μαχόμενη Δικηγόρος, στη δύσκολη, αλλά αναγκαία συλλογική προσπάθεια για την έξοδο της πατρίδα μας από τη βαθιά και παρατεταμένη κρίση που την ταλανίζει τα τελευταία χρόνια, θεώρησα υποχρέωσή μου να επισκεφθώ τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και να συναντηθώ με τον Πρόεδρό του Δημήτρη Ορφανό. Πρόκειται για μια ενέργεια με βαθύ συμβολικό, αλλά και έντονα ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς πέραν από τους ακατάλυτους δεσμούς μου με τον δικηγορικό κόσμο, στον οποίο ανήκω και από τον οποίο προέρχομαι, θέλησα προπάντων να υπογραμμίσω την πεποίθησή μου ότι σε καιρούς κρίσης όπως οι σημερινοί, το δικηγορικό λειτούργημα αποτελεί για τον κάθε πολίτη ασπίδα προστασίας των δικαιωμάτων του και καταφύγιο υπεράσπισης των νόμιμων διεκδικήσεών του.

Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρη Ορφανό, μας δόθηκε η ευκαιρία για μια εγκάρδια ανταλλαγή απόψεων . Εκτενώς συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τόσο την απονομή της Δικαιοσύνης στον Νομό μας όσο και αυτά που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι δικηγόροι , ιδίως οι νέοι, στην άσκηση του λειτουργήματός τους . Με κατέστησε κοινωνό των προτάσεων του Συλλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών και τη διασφάλιση της ποιοτικότερης δυνατής απόδοσης της λειτουργίας της Δικαιοσύνης στην Αργολίδα αλλά και όσων απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του λειτουργήματος του Δικηγόρου . Από την πλευρά μου, διαβεβαίωσα τον Πρόεδρο ότι και από το νέο μου μετερίζι, της υποψηφίας Βουλευτού, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτών των προβλημάτων , που έτσι κι αλλιώς γνωρίζω από την καθημερινή μου δραστηριότητα, και ότι με κάθε τρόπο θα προσπαθήσω για την προώθηση της ταχύτερης δυνατής επίλυσής τους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ