V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

10ο Ράλλυ Δαναών

 O Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Αργολίδα, συνδιοργανώνει με την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και το Δήμο Άργους – Μυκηνών, το 10ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015.

H διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2015 με συντελεστή 2, (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε το 10ο Ράλλυ Δαναών με τα γνωστά στάνταρ ποιότητας και βαθμού δυσκολίας, προς ευχαρίστηση των φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Στόχοι είναι η διεξαγωγή ενός συνεκτικού ράλλυ, προσιτού οικονομικά, με τα απαραίτητα χλμ. ώστε να πραγματοποιηθούν πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων.
Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν όμορφες διαδρομές εγνωσμένης απολαυστικής οδήγησης σε Κορινθία και Αργολίδα, αλλά και κάποιες ξεχασμένες στην Αρκαδία, θα ¨ταξιδέψουν¨ με εικόνες από φθινοπωρινά τοπία, σε συνδυασμό με την ζητούμενη ακρίβεια των Ειδικών Δοκιμασιών που θα καθορίσουν τους διακριθέντες......
περισσότερες πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ