ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Θεατρική Παράσταση - Μονόλογος (Αυτός και το πανταλόνι του) στο 50-50

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. |
 Είναι στιγμές που ψάχνεις επίμονα, αυτό το κάτι διαφορετικό στην ψυχαγωγική σου έξοδο…αυτό που θα σε σε βοηθήσει ίσως, να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά επιστρέφοντας σπίτι σου…περισσότερο αισιόδοξος αφού ίσως και να έχεις εκτιμήσει πλέον παραπάνω αυτά που έχεις και που θεωρείς δεδομένα,ενώ σε κάποιους άλλους λείπουν γιά μιά ολόκληρη ζωή.

Αυτού του είδους οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις δεν είναι εύκολες και δεν τις συναντάς κάθε μέρα και παντού.Χρειάζονται αρκετά πράγματα και κυρίως χρειάζονται άνθρωποι με αγάπη και ταλέντο στην τέχνη,χρειάζεται διάθεση και ρίσκο….χρειάζονται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και τέλος χρειάζεται ακροατήριο που να αγαπά το θέατρο και την μουσική στην περίπτωση μας!!!

Εμείς πλέον το αποφασίσαμε και με χαρά είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό δρώμενο στην πόλη μας,παντρεύοντας με τα μέσα που διαθέτουμε και όσο μπορούμε καλύτερα, την τέχνη του θεάτρου με εκείνη της μουσικής…και τα δύο τους ολοζώντανα μπροστά στα μάτια και τα αυτιά σας.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου,ο ανακαινισμένος χώρος του γνωστού σας καταστήματος 50/50 Στο Αργος,στις 9 το βράδυ,φιλοξενεί αυτό το ξεχωριστό πάντρεμα με τον πιο αρμονικό τρόπο και σας καλεί συνοδοιπόρους θεατές και συνάμα ακροατές στο ταξίδι.

Η πολυμορφική αυτή εκδήλωση χωρίζεται σε τρία ουσιαστικά μέρη.
Στο πρώτο της μέρος, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αυτή την βραδιά,τον συμπολίτη μας ηθοποιό Τάσο Θάνο να ερμηνεύει σε μονόπρακτο ρόλο(μονόλογο), το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη: «Αυτός και το πανταλόνι του»που έγραψε το 1957. Ένας ρόλος που παρά την περιορισμένη έκταση του μονολόγου, ολοκληρώνει έναν άνθρωπο.Ενας μονόλογος κραυγή.Μιά κραυγή που μας αφορά όλους,γιατί «Αυτός»,είμαστε όλοι μας!!!Την μουσική εκτέλεση σε αυτό το μέρος θα έχει ο Γιάννης Νανόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς και αμέσως μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης,ο Γιάννης Νανόπουλος,θα μας ενημερώσει με ένα σύντομο βιογραφικό, για την ζωή του Ιάκωβου Καμπανέλλη και στην συνέχεια με την κιθάρα του,θα μας ερμηνεύσει μερικές από τις γραφές του Καμπανέλλη, οι οποίες έχουν μελοποιηθεί από τον Μίκυ Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι.

Το τρίτο μέρος αφορά μια καθαρά μουσική εκδήλωση με τους Γιάννη Μυλωνά και Γιάννη Νανόπουλο (J & J),όπου σμίγοντας κιθάρες και φωνές, θα στείλουν σε εσάς με όλη τους την αγάπη για την μουσική, όμορφα και αγαπημένα τραγούδια από τον χώρο της έντεχνης Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όλοι οι συνεργάτες της εκδήλωσης, θέλουμε αυτή η βραδιά να σας φανεί χρήσιμη και να την θυμάστε για καιρό,αφού αυτή η εκδήλωση συνδυάζεται με την επίσημη έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο νέο-ανακαινισμένο πλέον 50/50 για την χειμερινή περίοδο,και θα είναι κάτι σαν προάγγελος για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και εμπρός σε αυτόν τον χώρο.

Το Σάββατο λοιπόν, 3 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ,όλοι οι δρόμοι της πόλης του Άργους οδηγούν στο 50/50,για μια ξεχωριστή μουσικό-θεατρική παράσταση….θα σας περιμένουμε με χαρά και με την από καρδιάς υπόσχεση, για ότι καλύτερο από μέρους μας.

Υ.Γ….Παρακαλούμε πολύ για την έγκαιρη προσέλευση σας πριν τις 9 το βράδυ στον χώρο.Ετσι θα βοηθήσετε την διοργάνωση της εκδήλωσης και κυρίως τον κύριο Τάσο Θάνο στην ερμηνεία του, αφού μετά την έναρξη της παράστασης η είσοδος σας,θα δημιουργήσει προβλήματα στην εκτέλεση του ρόλου του.

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2751100362 (Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στις κρατήσεις θέσεων)
---------------------------------------------------------------------------
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

Χορηγός επικοινωνίας :101 ΠΥΞΙΔΑ FM

Χορηγοί της εκδήλωσης:

1) Οινοποιία Κορονιώτης
2) Μαίρη Μπαβέλα (Κομμωτήριο)
3) Γεωργία Μπούφα (Κομμωτήριο)
4) Deluxe (Πολυχώρος εστίασης)
5) Προβολή - Διαφημιστικά (Χρήστος Βαλκάνος)
6) Γιώργος Γιαννακούλης (Χρωματοπωλείο)
7) Ρούλα Καρκαγκέλη (Ανθοπωλείο)
8) Alexcis – Αλέξανδρος Σχοινάς (Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης)
9) Ευαγγελία Μάνου (Διαιτολογικό γραφείο)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ