V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Με τον Δούκα σήμερα ο Διομήδης

 Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης ταξιδεύει σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου στις 18.00 στο ΔΑΙΣ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τόλιος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μπεμπέτσο. 

Ο Διομήδης προέρχεται από δύο σπουδαίες και σημαντικές νίκες, αυτό όμως δεν καθησυχάζει καθόλου τον Δημήτρη Δημητρούλια και τους παίκτες του, καθώς ο Δούκας είναι πάντα μια ισχυρή και υπολογίσιμη ομάδα.

Στα μεταξύ μας φιλικά προετοιμασίας έχει δείξει τρομερή αγωνιστικότητα, ταχύτητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι του, ενώ προέρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ (από τον οποίο ηττήθηκε με δυο γκολ) και έχει κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική τον Πανελλήνιο.

Ο «στρατηγός» μας Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου επεσήμανε τη δυσκολία του αυριανού αγώνα και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, παίζουμε εκτός έδρας με μια νεανική ομάδα που και αυτή τρέχει πολύ σαν και εμάς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, για να διατηρήσουμε το πολύ καλό πρόσωπο που είχαμε στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς ένα ντέρμπυ. Πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στον τρόπο ανάπτυξης που δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση και να είμαστε ανταγωνιστικοί και πειθαρχημένοι και στα 60 λεπτά».
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ