ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Νίκη του Πανασιναϊκού επί του Πανναυπλιακού με 3-4 στα πέναλτι για το κύπελλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. | | |
 Τρεις αγώνες για το κυπελλο ερασιτεχνών Αργολίδος έγιναν χθες Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Στο αγώνα του Πανναυπλιακού με τον Πανασιναϊκό η κανονική διάρκεια και η παράταση βρήκαν τις ομάδες στο 0-0 και έτσι πήγαν στα πέναλτι όπου εκεί ο Πανασιναϊκός πήρε την νίκη με 3-4

Αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω:

Κύπελλο 1ος Όμιλος
(2η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
17.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣΕΠΙΔΑΥΡΟΥΤετάρτη25/11/1514:45Κόλλιας Γ., Νώτης Χ., Μπούκουρα Μ.1-2
Κύπελλο 5ος Όμιλος
(2η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
18.ΠΡΟΣΥΜΝΗ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ (Νικητής Β)ΠΡΟΣΥΜΝΗΣΤετάρτη25/11/1514:45Ρατσιάτος Ν., Ψαθάς Δ., Παπαγεωργόπουλος Θ.2-3
Κύπελλο 6ος Όμιλος
(2η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
19.ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 - ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥΤετάρτη25/11/1514:30Καπετάνιος Αθ. Π., Παρασκευόπουλος Γ., Μυλωνόπουλος Ν.0-0 (πεν: 3-4)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 3-4 (Στα πέναλτι)

Νίκη - πρόκριση για την ομάδα του Πανασιναϊκού επί του Πανναυπλιακού, στη διαδικασία των πέναλτι, με σκόρ 3-4. (0-0 στη κανονική διάρκεια και στη παράταση).

Μέτριο παιχνίδι όσον αφορά το θέαμα και τις φάσεις, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και σε επίσης κακές καιρικές συνθήκες, με κύριο χαρακτηριστικό τον δυνατό αέρα.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι προσπαθούσαν κυρίως να διατηρήσουν τον έλεγχο του κέντρου για να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους μπροστά στις εστίες τους. Στο μεγαλύτερο μέρος του μάτς το κατάφεραν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις πολύ λίγες τελικές.

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Πανναυπλιακό (32') και προήλθε απο ένα φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε απο αριστερά ο Χρ. Φλεβάρης, ο Μίχος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Τσακάλης έδιωξε σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Διαμαντής, ο Λαμπρούσης επιασε πολύ καλή γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Τσακάλης έκανε την απόκρουση του αγώνα. 

Η επόμενη καλή φάση είναι στο 60' και είναι για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ, ο Κωστόπουλος δέχεται τη μπάλα απο τον Μπάμπη Λάπατα και τη κατάλληλη στιγμή περνάει τη κάθετη στο Κυριαζή και τον ''βγάζει'' τετ α τετ με τον Παπασαράντο, στη προσπαθειά του να πλασάρει όμως, γλιστράει και τον προλαβαίνει ο γκολκήπερ του Πανναυπλιακού.

Η τελευταία καλή φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα έγινε στο 83' και ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Χρ. Φλεβάρης πάσαρε στον Μάουρη ο οποίος απο δεξιά και εντός περιοχής θα σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι.

Στη παράταση στο 98' ο Τοπάλι με τον Κυριαζή θα παίξουν το 1-2 εντός περιοχής, αλλά η πάσα του τελευταίου είναι λίγο πιο δυνατή απο όσο χρειαζόταν..

Στο 103' ο Μάουρης θα δώσει στον Μίχο απο αριστερά, το σουτ του τελευταίου όμως θα καταλήξει μακριά άουτ.

Στο 105' απο βολέ του Τσακάλη ο Καζάς θα περάσει τον Φλεβάρη απο αριστερά, αλλά το δυνατό σούτ που επιχείρησε θα πάει αουτ..

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του μάτς.

Στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Πνασιναϊκού φάνηκε πιο ψύχραιμη και κέρδισε τη πρόκριση στους 8 του κυπέλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας.
Τα πέναλτι με τη σειρά που εκτελέστηκαν:
ΤΣΑΚΑΛΗΣ 0-1 (ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ)
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 1-1 (ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ)
ΛΑΠΑΤΑΣ ΤΑΣΟΣ 1-2
ΕΒΕΡΕΤ 2-2
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΟΥΤ) 2-2
ΜΙΧΟΣ (ΔΟΚΑΡΙ) 2-2
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 2-3
ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3-3
ΨΥΧΟΣ 3-4
ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ (ΑΟΥΤ) 3-4

Απο την ομάδα του Πανναυπλιακού πολύ καλοί ήταν οι Διαμαντής, Μαουρης, Φλεβάρης και κατά διαστήματα ο Μίχος.

Επόμενο μάτς για την ομάδα του Πανασιναϊκού το Σάββατο (28/11) στις 15.00 στο γήπεδο του Κουτσοποδίου με αντίπαλο τον Παοκ.

Γιώργος Μουσάκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ