ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Σε 64 δήμους της χώρας 975 εποχικοί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 π.μ. |
 Σε 975 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου που προσφέρονται σε 64 δήμους και Νομικά Πρόσωπα Δήμων σε όλη τη χώρα. Το προσωπικό θα επιλεγεί από τεχνικές, βοηθητικές και καλλιτεχνικές ειδικότητες, αλλά και ειδικότητες που σχετίζονται με την παιδική φροντίδα. Οι φορείς που προκήρυξαν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι ακόλουθοι:
Δήμος Θεσσαλονίκης: Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος έως τις 2 Νοεμβρίου, οπότε λήγει η προθεσμία για 360 θέσεις όλων των κατηγοριών. Οι πολυπληθέστερες ειδικότητες είναι οι ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και έργων (249 θέσεις) και ΔΕ Οδηγών Φορτηγών (73 θέσεις).

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Τέλος χρόνου στις 2 Νοεμβρίου για 36 θέσεις στις ειδικότητες: Συνοδών Απορριμματοφόρου (30 θέσεις) και Οδηγών Απορριμματοφόρων Αυτοκινήτων (έξι θέσεις).

ΝΠΔΔ Ωρωπού: Προκηρύχθηκαν 25 θέσεις ωρομίσθιων καθηγητών θεωρητικών της μουσικής και μουσικών οργάνων. Αιτήσεις έως 2 Νοεμβρίου.

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Θα προσληφθούν 38 Εργάτες Καθαριότητας και τέσσερις Οδηγοί Απορριμματοφόρου με καταληκτική ημερομηνία στις 29 Οκτωβρίου.

Βρεφονηπιακοί Ωρωπού: Δεκαέξι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στις ειδικότητες: Βοηθών Βρεφοκόμων (πέντε θέσεις), Βρεφονηπιοκόμων, Μαγείρων (από τέσσερις) και Γενικών Καθηκόντων (τρεις θέσεις). Αιτήσεις έως 30 Οκτωβρίου.

Καβάλα-Μεσσήνη-Λάρισα: Εκατόν σαράντα τέσσερις Εργάτες θα προσλάβουν οι τρεις Δήμοι. Σαράντα θέσεις αντιστοιχούν στην Καβάλα με προθεσμία έως 30 Οκτωβρίου, 15 στην Μεσσήνη και προθεσμία έως 2 Νοεμβρίου και 89 στη Λάρισα, η οποία θα ανακοινώσει ημερομηνίες εντός των ημερών.

Λοιπές προκηρύξεις

Στο μεταξύ, έως τις 29 Οκτωβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στους Δήμους Γ. Καραϊσκάκη (πέντε θέσεις) και τον Παιδικό Σταθμό Σπετσών (δύο), και έως τις 30 Οκτωβρίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (μία), το Βρεφοκομείο Πατρών (πέντε), το Κέντρο Πολιτισμού Κορινθίων (δώδεκα), το ΝΠΔΔ Ηγουμενίτσας (τρεις) και στους Δήμους Παπάγου-Χολαργού (19), Δελφών (δώδεκα) και Τρικκαίων (δέκα).

Τέλος χρόνου την 1η Νοεμβρίου για αιτήσεις στο ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Σαρωνικού και στον Δήμο Ψαρών (από μία θέση), στις 2 Νοεμβρίου στους Δήμους Αργους-Μυκηνών (δύο), Πύργου (18) και την ΚΔΕ Μαρκοπούλου (δύο), ενώ στον Δήμο Σαρωνικού (17) και το ΝΠΔΔ Λήμνου (μία θέση) αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 3 και τις 5 Νοεμβρίου, αντιστοίχως. Ο καθορισμός των προθεσμιών αναμένεται σε 40 ακόμα δήμους για 245 θέσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ