V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Υψηλό επίπεδο στο “ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ”

 Με μεγάλη επιτυχία και υψηλό επίπεδο χορωδιών συνεχίστηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου για δεύτερη μέρα το “ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ” στην αίθουσα του βουλευτικού.

Στην δεύτερη μέρα του διεθνούς χορωδιακού φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι χορωδίες, Γυναικείο φωνητικό σύνολο «Συμφωνία», η Μικτή Χορωδία «Φιλαρμονία» - Χριστόφορος Ιωάννου, η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η Eklipsis Vocal Ensemble , η Μικτή Χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση» και το Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο.
Το Βουλευτικό πλημμύρισε από μελωδίες και στίχους ελληνικών και ξένων χορωδιακών έργων. Το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» άφησε σε όλες τις χορωδίες, που συμμετείχαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη διοργάνωση όσο και για το υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Ο Θεοδόσης Αντωνιάδης διοργανωτής του «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» τόνισε: Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε ότι πετύχαμε να προβάλλουμε την καλλιτεχνική δημιουργία και να αφαιρέσουμε τα πολλά λόγια και γενικώς όσα δεν αφορούν τη χορωδιακή τέχνη. Η πρώτη προσπάθεια της ARTIVA έτυχε ανταπόκρισης και αποδοχής από τα συμμετέχοντα σχήματα και η ελπίδα μας για την δημιουργία ενός νέου θεσμού έγινε πραγματικότητα.
Την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ παρακολούθησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Δημαράς, ο Ευστάθιος Αρβανίτης πρόεδρος της Παννελήνιας Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών, ο Αντιδημαρχος Άργους Μυκηνών Αχιλέας Μπαντανάς, ο Θωμάς Λουζιώτης πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών, η κ  Έυα Βασιλοπούλου υπευθυνη για θέματα μουσικής της Ουνέσκο Αθηνών Πειραιώς και Νήσων, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, πολλοί μαέστροι χορωδιών που δεν συμμετείχαν στο φεστιβάλ, και φυσικά πολύς κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της πρώτης βουλής των Ελλήνων.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ