ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ερώτηση Ανδριανού στη Βουλή για τα σημαντικά προβλήματα λειτουργίας των ΙΕΚ και ΣΕΚ στην Αργολίδα και την υπόλοιπη χώρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΙΕΚ και οι ΣΕΚ (λ.χ. στην Αργολίδα στα ΙΕΚ Ναυπλίου και Άργους και στην ΣΕΚ Επιδαύρου) από την μη διασφάλιση των απαιτούμενων πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την καταβολή των οφειλομένων στους διδάσκοντες.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Σημαντικά προβλήματα έχουν ανακύψει στη λειτουργία των δημόσιων ΙΕΚ και ΣΕΚ (λ.χ. στην Αργολίδα στα ΙΕΚ Ναυπλίου και Άργους και στην ΣΕΚ Επιδαύρου) από την αδυναμία της Κυβέρνησης να διασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για την κάλυψη κενών και λειτουργικών αναγκών, καθώς και για την καταβολή των αμοιβών στους διδάσκοντες, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα από τον Οκτώβριο του 2014.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου για την άμεση διασφάλιση των όρων απρόσκοπτης λειτουργίας των ΙΕΚ και ΣΕΚ της χώρας και την καταβολή των οφειλομένων στους εκεί διδάσκοντες”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ