ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σεμινάριο Επιμόρφωσης στη Γεωργική ΕΠΑ.Σ. Νεμέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
 Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη ‪Νεμέα‬ από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ Δήμητρα Σεμινάριο Επιμόρφωσης «Επιλογή γηγενών ζυμών για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη»
που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων (πρώην Ινστιτούτο Οίνου) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ)» την 11η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ. Γεωργική ΕΠΑ.Σ. Νεμέας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Επιμόρφωσης

13:00-13:15 Προσέλευση-Εγγραφές
13:15-13:30 Καλωσόρισμα & Έναρξη ημερίδας
Χαρίκλεια Τσουγκριάνη,Γεωπόνος MSc, Διευθύντρια της Γεωργικής ΕΠΑ.Σ. Νεμέας
13:30-13:45 Παρουσίαση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων (πρώην Ινστιτούτο Οίνου)
Δρ. Ασπασία Νησιώτου, Ερευνήτρια Γ’, Ι.Τ.Α.Π., ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
13:45-14:15 Παρουσίαση του έργου ΕΤΑΚ «Επιλογή γηγενών ζυμών για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη»
Δρ. Δήμητρα Δούρου, Γεωπόνος Γ.Π.Α., PhD, Ωφελούμενη Έργου ΕΤΑΚ
14:15-14:45 Συζήτηση με την παραγωγική Βάση
14:45-15:00 Συμπεράσματα-Κλείσιμο Ημερίδας

Η ημερίδα αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΑγροΕΤΑΚ» με κωδικό MIS 453350, που έχει ενταχθεί στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και Εθνικούς Πόρους με φορέα χρηματοδότησης το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ