V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Νίκη για τους Παίδες ήττα για τους Νέους της ΕΠΣ Αργολίδας

  Για την 3η αγωνιστική του 12ου ομίλου του πρωταθλήματος Ενώσεων η μικτή ομάδα παίδων της Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) γνώρισε την ήττα από την αντιστοιχη της ΕΠΣ Αργολίδας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο γήπεδο Παναριτίου με 2-0 ενώ οι νέοι επικράτησαν με 1-0.

ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ 2-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα παίδων της ΕΠΣΔΑ αν και αγωνίστηκε καλά γνώρισε την ήττα με 2-0.

Τα γκόλ: Τσιούλος 50’ Μπέγκα 57’.

Δοκάρι Μαρπίνης(Δυτικής Αττικής) 24’

Διαιτητής Δρούζας.Βοηθοί: (Λέκκας-Λυκομήτρος).

ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(προπονητής Διονύσης Διατσίγκος): Καραγγύρης, Λυκομήτρος, Κυριακόπουλος(41’Λιακόπουλος),Δουσεμέτζης, Πιττερός, Τσιούλος(57’Κουτσιποδιώτης), Καρνέζης, Γκιών(41’Ξιάρχος), Μπέγκα(70’Παπαιωάννου), Χάνος(53’ Γεώργας).

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Σωκράτης Τυρλής)
: Κατσούλας, Φίλης, Πιτέλης, Μιχαηλίδης(58΄Μυλωνάς), Λαζαρίδης(51΄Δανιηλίδης), Δούλος(41’Αδάμ), Δρυμούσης, Αντωνίου(57’Σκαματζούρας), Ερμπαλίδης, Μαρπίνης, Κάσος(51’Παρίσης).


ΝΕΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ 0-1

Υστερα από ένα δραματικό παιχνίδι με δύναμη και πάθος για τη νίκη οι Νέοι της Δυτικής Αττικής του Αποστόλη Λινάρδου επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης της Αργολίδας. Το τρίποντο που έδωσε τους τρείς βαθμούς σημείωσε με πέναλτι στο 58’ ο Μαυρονάσος. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Δρίτσας όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σέρφα.

Διαιτήτευσε ο Μανούχος. Βοηθοί: (Λέκκας-Λυκομήτρος).

ΝΕΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(προπονητής Διονύσης Διατσίγκος): Μαυρογιάννης, Τόκι, Σέρφας, Ντόκο, Σκάτζης, Καραβίδας, Κλειούφας(75’Μπούκουρης), Αττούρος(63΄Διδασκάλου), Καλογεράκης, Αντωνόπουλος, Μπακατσέλος(42’Μερτύρης).

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος): Χόντος, Πανταζής, Τσίγκρης, Κοκαβέσης, Μυρσίνιας(77’Γκούμας), Κομιώτης, Λακάι, Μαυρονάσος(89’Ηλιόπουλος), Σαμαράη, Βασίλαινας, Δρίτσας(87’Χριστόπουλος).

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γιώργος Ντούρος, ο Κώστας Διολέτης, ο Σωτήρης και Γιώργος Μαυρονάσος από την γυναικεία ομάδα του Ακράτητου η Μάρθα Σκανδαλάρη και αρκετοί γονείς των παιδιών.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ