ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τέλος ο Καλογιαννίδης από την Ερμιονίδα, αναλαμβάνει ο Μαγκαφίνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
 Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Καλογιαννίδης από τον πάγκο της Ερμιονίδας με την ομάδα  να βρίσκει στο πρόσωπο του Δημήτρη Μαγκαφίνη τον αντικαταστάτη του νεαρού τεχνικού.
Η Ένωση Ερμιονίδας ύστερα από εφτά αγωνιστικές βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση έχοντας 6 βαθμούς ενώ είναι στην προτελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η λύση της συνεργασίας της Ερμιονίδας με τον Κώστα Καλογιαννίδη ήρθε μετά την ήττα από τον Παναργειακό ενώ σχετικά με την έλευση του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο της Αργολικής ομάδας αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερμιονίδας :

«Tο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Καλογιαννίδη και τον βοηθό του Χ. Πενταρβάνη κοινή συναινέσει. Σημαντικό ρόλο στην λύση της συνεργασίας έπαιξαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις του κυρίου Καλογιαννίδη.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και την άψογη συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ