V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανδριανός: Η ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου με έδρα το Λυγουριό ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα καλύτερης αστυνόμευσης

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου με έδρα το Λυγουριό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου με έδρα το Λυγουριό ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα καλύτερης αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, ζήτημα που είχα θέσει επανειλημμένα σε επαφές με αρμόδιους Υπουργούς και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, αξιοποιώντας προς τούτο και κάθε μέσο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Το νέο Αστυνομικό Τμήμα με επαρκή στελέχωση και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας, αφού εκτός των άλλων καλύπτει κενά που υπάρχουν μεταξύ Κρανιδίου – Επιδαύρου- Ναυπλίου και του οδικού άξονα προς Κόρινθο.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίζω να αναδεικνύω τα θέματα που αφορούν την δημόσια ασφάλεια της Αργολίδας και ιδιαίτερα τις εξαιρετικά προβληματικές συνθήκες υπό τις οποίες τα στελέχη της Αστυνομίας επιτελούν με καθημερινό πνεύμα αυτοθυσίας το καθήκον τους”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ