V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών σήμερα

 Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 με τα παρακάτω θέματα: 

1. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

2. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

3. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για τον λόγο ότι, λόγω λήξης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, πρέπει άμεσα να εγκριθούν οι πιο πάνω Ανακεφαλαιωτικοί Πίνακες Εργασιών και τα παραπάνω Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε, προκειμένου να υποβληθούν τα σχετικά αιτήματα πληρωμών εντός του έτους 2015 που είναι και η καταληκτική προθεσμία. 

Επίσης στις 18 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, με τα παρακάτω θέματα: 

1. Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, Δ.Φ. και ΤΑΠ του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2016 και εφ’ εξής - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Επί του από 14-12-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων Περιπτέρων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

3. Επί του από 10-12-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή κλήσης Κ.Ο.Κ. λόγω αχρεωστήτως βεβαιωθέντος έτους 2004» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

4. Επί του από 14-12-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων ΚΑΝΤΙΝΑΣ Νέας Κίου ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

5. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους - Μυκηνών» - εισηγητής ο κ. Ι. Νώτης. 6. Συλλογική καταπολέμηση του δάκου της ελιάς και αποδοχή της εφαρμογής του Προγράμματος Δακοκτονίας για το έτος 2016 - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός. 

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Κων/νος Μπέγκος 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ