ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Μηλιός απαντά μετά το σάλο για το 500ευρω της κόρης του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 μ.μ. |
 Η Τατιάνα Στεφανίδου επικοινώνησε μέσω της εκπομπής της στο «E», με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιό, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτικο το λογαριασμό της κόρης του στο instagram, όπου αναρτήθηκε η περιβόητη φωτογραφία με το 500ευρω.



 Στην επισήμανση της Τατιάνας Στεφανίδου ότι «οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είχαν ανέβει σε αυτό τον λογαριασμό, που είχε γίνει και παλαιότερα ένα θέμα από το Gstaad, υπήρχαν μέσα στο λογαριασμό», ο κ. Μηλιός απάντησε: «Ναι, και παρανόμως είχαν αφαιρεθεί, αλλά σε όλα αυτά θα έχετε σύντομα απάντηση». 

 Επιπρόσθετα, ο κ. Μηλιός χαρακτήρισε αδίκημα την αναπαραγωγή του ψεύτικου λογαριασμού και όπως είπε: «Το mil, δεν είναι mil, είναι miliou». Σε επόμενη ερώτηση για το αν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατηγορηματικό: «Όταν επιληφθεί η ΓΑΔΑ, μόνο τότε». 

 Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο «Salon de Bricolage», ένα πριβέ εστιατόριο-κλαμπ στο Κολωνάκι, με λεζάντα: «Πατριωτικό καθήκον: Ξοδεύω με σκοπό να στηρίξω την τοπική οικονομία» και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. 

 Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: 
Πηγή: www.lifo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ