ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ανδριανός: Είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι μας να έχουν στον τόπο τους τις καλύτερες ευκαιρίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους - Μυκηνών στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου. Στον χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους αριστούχους μας που βραβεύονται σήμερα, αλλά και στους δασκάλους και τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν στις προσπάθειές τους. Και βεβαίως, συγχαρητήρια στον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την πρωτοβουλία αυτής της βράβευσης που υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι ως κοινωνία είμαστε αποφασισμένοι να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε την αριστεία.

Είναι ακριβώς η αριστεία, αυτή η βαθιά επιθυμία να είσαι όσο γίνεται καλύτερος στον τομέα σου,
η αξία που μπορεί να οδηγήσει την κοινωνία μας σε ένα καλύτερο αύριο. Και δικό μας χρέος, χρέος των μεγαλύτερων σε ηλικία, είναι να διασφαλίζουμε στα παιδιά και τους νέους μας τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν απερίσπαστα τις γνώσεις, τις δεξιότητες, αλλά και τις καλές συνήθειες που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται.

Είναι χρέος μας, ιδίως σ' αυτή τη συγκυρία, να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι μας
να έχουν εδώ, στον τόπο τους τις καλύτερες ευκαιρίες για δημιουργία και προκοπή. Ξέρω βεβαίως πολύ καλά τα εμπόδια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η εκπαιδευτική κοινότητα στην Αργολίδα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Και είναι αυτή ακριβώς η κατάσταση που κάνει ακόμη πιο σημαντική την προσπάθεια και τα αξιέπαινα αποτελέσματα που πετυχαίνουν σήμερα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί μας. Αν μη τι άλλο είναι μια χειροπιαστή απόδειξη ότι η κοινωνία μας δεν είναι νομοτελειακά και αναπόδραστα καταδικασμένη στη μετριότητα και στα προβλήματα, αλλά μέσα από αυτούς τους πυρήνες της αριστείας, της προσπάθειας και του αγώνα, μπορούμε να πετύχουμε τη μεγάλη ποιοτική αλλαγή που η Ελλάδα μας δικαιούται και αξίζει.

Μ' αυτές τις σκέψεις λοιπόν, εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά μας καλή συνέχεια στις σπουδές σας, και πάντα επιτυχίες που μας κάνουν όλους περήφανους”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ