ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | |
 Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας  θα γίνει στο Ναύπλιο στις 21-01-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25-01-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 27-01-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Συζήτηση πάνω στα ζητήματα του Ασφαλιστικού-Ενιαίου Μισθολογίου και της γενικότερης εκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης.»

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους Συλλόγους να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις έως στις 28 Ιανουαρίου, εν όψει της απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό, για την παραπέρα πορεία του Κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Μετά την ψήφιση του μισθολόγιου-φτωχολόγιου η κυβέρνηση προχωρά στην ψήφιση νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, εφαρμόζοντας πιστά τα μνημόνια που ψήφισαν οι προκάτοχοί της αλλά και το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε και η ίδια.

Σύμφωνα με αυτό αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης για τους νέους ασφαλισμένους –στα 62 με 40 χρόνια ασφάλισης ή στα 67.Παράλληλα αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές από 3% στο 3,5% όπου αυτό συνεπάγεται περαιτέρω μείωση του μισθού. Προβλέπονται επίσης, μείωση της επικουρικής σύνταξης και του εφάπαξ.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασίσει στο παραπάνω θέμα. Τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα μεταφέρει στην

ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων της χώρας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας.


ΘΕΜΑ 2ο : «Συνεδρίαση Δ.Σ. Συλλόγου- Απόφάσεις»

Στις 17/12/2015 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 , πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου όπου αποφάσισε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

1ο : «Προσφορά παιχνιδιών στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

2ο :Ορισμός θεμάτων σε συνάρτηση με τα προτεινόμενα του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία και πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων από το σύνολο των Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας για τη συνδιαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου.

Προτεινόμενα θέματα: Αξιολόγηση, αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων , δικαιώματα αναπληρωτών, μεταθέσεις-συνυπηρετήσεις , προσχολική αγωγή-ωράριο, ορισμός προϊσταμένων και επίδομα θέσης, μόνιμοι διορισμοί.

Συνάδελφοι σας καλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας -με όποιο τρόπο κρίνετε εσείς προσφορότερο- προκειμένου να διαμορφωθεί μια συγκεκριμένη άποψη του Συλλόγου μας που θα προωθηθεί στην Ομοσπονδία , ώστε να γίνει και θέση του Κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ντέμος Αντώνης       Δουράνου Αικατερίνη



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ