V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Διαμαρτυρία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας στη ΔΟΥ Ναυπλίου (βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ναυπλίου πραγματοποίησαν μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας σημερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016.

Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό στην είσοδο της ΔΟΥ Ναυπλίου και φώναξαν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης
Σε ανακοίνωση του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Συλλόγος Αργολίδας ανέφερε:

Για 7η ημέρα, μετά το κάλεσμα του Συλλόγου μας, συνεχίζουμε να παρατάσσουμε τα τρακτέρ και τα οχήματά μας, στη Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας.
Βγήκαμε και συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στην βουλή, την άγρια φορολόγησή μας και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας στον ΟΓΑ. Μέτρα που αυξάνει την φοροληστεία και βάζουν μπλόκο στην πρόσβαση της περίθαλψης, της Πρόνοιας, της Υγείας, στην σύνταξη.
Η κυβέρνηση , ήρθε να κάνει την βρώμικη δουλειά που δεν κατάφεραν οι άλλες κυβερνήσεις, υπηρετώντας και εφαρμόζοντας πιστά την πολιτική της ΕΕ, που θέλει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων από τα χωράφια μας. Πολιτική που εξυπηρετεί τις μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις, πολυεθνικές, μεγαλοαγρότες, ώστε να κατέχουν το σύνολο της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας.
Είναι μονόδρομος για εμάς, η συνέχιση του αγώνα. Συνεχίζουμε, κατεβάζοντας κι άλλα τρακτέρ, με περιοδείες στα χωριά ενημερώνουμε τους αγρότες ,να κατέβουν όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες στο σημείο. Συντονίζουμε τη δράση μας με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, για τις επόμενες κινήσεις ,για την κλιμάκωση του αγώνα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ